Verhuur naar Schiermonnikoog.

Speciaal voor groepen, scholen en orkesten verhuren wij aanhangwagens die meegenomen kunnen worden naar Schiermonnikoog.

Voordeel is dat alle goederen in één partij vervoerd kunnen worden waardoor er geen goederen zoek kunnen raken. Deze aanhangwagens zijn zo geprepareerd dat ze afgesloten kunnen worden.

De gehuurde aanhangwagen staat op de afgesproken dag en tijdstip voor u klaar op Lauwersoog waar u vervolgens de aanhangwagen kunt inladen. Het is ook mogelijk om andere afspraken te maken.

Bij de veerdienst dient u er zelf zorg voor te dragen dat de aanhangwagen aan boord komt. Bij de boot zijn, indien gewenst, gratis speciale trolleys beschikbaar waar u gebruik van kunt maken om de aanhangwagen aan boord te brengen.

Op het eiland staat Taxi Boersma voor u klaar om de aanhangwagen naar de betreffende accommodatie te brengen.

Taxi Boersma op Schiermonnikoog heeft voor het muziekconcours, welke op 9 en 10 juni 2017 wordt gehouden, een speciaal tarief van € 17,50! Hiervoor brengen zij de aanhangwagen vanaf de boot (taxistandplaats) naar het dorp en weer terug!

Wij kunnen voor u ook de reserveringen voor het vervoer op het eiland verzorgen!

Groepen van 15 personen of meer kunnen groepskortingen krijgen op boot- en buskaarten!!! Ook de aanhangwagen kan dan meereizen voor een lager tarief!!!

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? Bel of mail gerust! Wij zijn u graag van dienst!